UNF Software Development Camp 2017

Lav din egen app!

Nyheder

OPDATERING FRA ARRANGØRENE
20. april 2017

Vi er så småt ved at være klar til at afholde Software Development Camp 2017. Vi er godt i gang med opdateringen og nyudviklingen af det faglige program efter et par års pause. Derudover laves der en del anden planlægning såsom planlægning af mængderne af mad der skal købes ind, PR, socialt program osv. Desuden er planlægningen for vores arbejdsweekend i gang.

Har du interesse I at se hvad der tidligere er blevet udviklet af apps på Software Development Camp kan du se her. Vi glæder os rigtigt meget til at se jer alle til en god camp.

Husk også at vi har tilmeldingsfrist her allerede d. 1 maj. Så skynd dig at få tilmeldt dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL SOFTWARE DEVELOPMENT CAMP 2017
11. januar 2017

Softwareudvikling er gennem de sidste 30 år gået fra at være en færdighed som var forbeholdt de få, til at være mestret af mange. Softwareudvikling giver den udøvende person en anden tankegang, en problembaseret fremgangsmåde i personens arbejde, og til dels i alle aspekter i programmørens liv. Denne tankegang er ikke kun forbeholdt programmører eller computereksperter, den kan bruges i de fleste aspekter af den moderne verden. Den kan hjælpe kemikeren, fysikeren og biologen med ...

Læs mere