Praktisk information fra A - Å

Tid

Software Development Camp løber af stablen i uge 30-31, nærmere bestemt fra lørdag d. 25. juli - søndag 2. august 2015.

Sted

Campen finder sted på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Kost

UNF søger for kost under hele campen. Hvis du har særlige behov mht. forplejning bedes du skrive det på din tilmeldning, så gør vi alt for at opfylde det.

For at hjælpe os med at få det rigtige mad, må du gerne være så præcis og forklarende som muligt. Er du for eksempel vegetar - så skriv gerne, om du spiser fisk, æg og/eller andre dyreprodukter.

Logi

Overnatningen forventes at foregå i Lyngby Hallen.

Målgruppe

Software Development Camp henvender sig primært til unge på en gymnasiel uddannelse. Der kræves ingen forkundskaber, men det er et krav, at du har færdiggjort folkeskolen, og at du endnu ikke har påbegyndt en videregående uddannelse. Det vigtigste er dog interessen og lysten til at ville lære mere, så tilmeld dig uanset baggrund!

Pakkeliste

En fyldestgørende pakkeliste sendes ud, når deltagerne er fundet. Her er en kort opsummering: Sovepose, liggeunderlag, tøj til en hel uge, tandbørste og godt humør.

Computer

Der vil blive stillet computere til rådighed, så det er ikke nødvendigt at medbringe sin egen. Det foretrækkes at egne computere ikke medbringes, da der ikke er brug for dem, og vi ikke kan tage ansvaret for dem under campen.

Mere?

Siden her vil er med de nyeste informationer - men du er altid velkommen til at sende os spørgsmål om yderligere info. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor der ind imellem vil komme nyheder angående campen. Det kan du gøre på forsiden.