Spørgsmål og svar

Har du stadig spørgsmål til campen, så er det her, du finder svarene! Du er også velkommen til at stille et nyt spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Stil et nyt spørgsmål

Besvarede spørgsmål

"Udenfor målgruppen..."

Besvaret 14/3-2015

Spørgsmål:
Hey, er stor fan af hele konceptet med campen og selvom jeg desværre ligger en del udenfor målgruppen vil jeg super gerne igang med at lave lidt apps. Derfor ville jeg høre om der er nogen mulighed for at noget af undervisningen bliver streamet, eller om undervisningsmaterialet (slides, kompendier etc.) bliver gjort tilgængelig for os der desværre ikke er så heldige at kunne deltage.
Mvh Anders

sahbSvar:
Hej Anders
Jeg vil anbefale dig at holde øje med din UNF lokalforening (Aalborg, Århus, København og Odense). Lokalforeningerne holder ind imellem foredrag/workshops eller lignende inde for samme emne.
Hvis der ikke er et arrangement der passer så modtager lokalforeningerne altid foreslag til arrangementer til næste sæson.
Undervisningsmaterialet bliver muligvis offentliggjort efter campen på denne her side. Materialet på internettet er generelt også rigtigt godt. Jeg vil her anbefale dig at starte på enten Java (sproget der bruges til Android) eller C# (bruges til rigtig mange Windows programmer).

 - Søren Aksel Helbo Bjergmark, fagligt ansvarlig

Software camp

Besvaret 8/3-2015

Spørgsmål:
Hej skal man have kendskab til software, før man kommer på campen?

sahbSvar:
Hej

Nej der er ingen krav omkring kendskab til software for deltagelse til campen.
Vi starter op med basal programmering så alle kan være med.

 - Søren Aksel Helbo Bjergmark, fagligt ansvarlig

Forældreaccept

Besvaret 24/6-2014

Spørgsmål:
Hej
Jeg har modtaget en forældreaccept som allerede er underskrevet i min modtagne mail, så jeg tænkte lidt på om hvad jeg skal gøre med den? Om I eventuelt har tid og mulighed for at sende en ny, som ikke er underskrevet. :) Skrev også til Celina her for nogle dage siden, om jeg bare skal aflevere sedlen til hende, eller en af jer andre, men har endnu ikke fået svar. /:
V.H. Cecilie

ssmSvar:
Hej Cecilie
Det er rigtigt, som du har gjort, at skrive til Celina, men hvis ikke hun svarer, så skriv til mig - ssm@unf.dk - så kan jeg også sende din en som ikke er underskrevet.

Transportudgifter

Besvaret 2/6-2014

Spørgsmål:
Skal man selv dække transportudgifterne til campen, eller er det noget, som UNF sponsorerer?

ssmSvar:
UNF dækker transportudgifter udover 100 kr. Det vil sige, at hvis du f.eks. bruger 250 kr. på transport til/fra campen, så dækker vi de 150, og du kommer således ikke til selv at betale mere end 100 kr. for transport.
Dette forudsætter dog at du rejser med den billigst mulige transportform.
Hvis det gør dine samlede udgifter lavere at købe et WildCard, dækker vi også det.
Husk at gemme dine billetter. Dem skal du nemlig sende til vores kasserer når du kommer hjem igen.

optaget 2014?

Besvaret 20/5-2014

Spørgsmål:
Hvornår får man at vide, om man er optaget i 2014?

ssmSvar:
Senest d. 1. juni.

Svar på om man har fået en plads

Besvaret 1/3-2014

Spørgsmål:
Hej
Min familie er ved at planlægge sommerferie og spørger om de skal købe flybillet til mig. Jeg vil helst deltage på jeres camp, men hvornår får man besked? Hvis det først er til maj, kan I så sige noget om sandsynligheden for at blive optaget?
Ps- jeg har meldt mig til.
Mvh.

Oscar

SSMSvar:
Hej Oscar

Jeg kan endnu ikke sig noget om hvorvidt du er optaget, men historisk set bliver næsten alle optaget, hvis bare de har skrevet en seriøs ansøgning. Ansøgere får sikker besked en gang omkring maj.

"Tilmeldingen er lukket"?

Besvaret 9/12-2013

Spørgsmål:
Der står at "tilmeldingen er lukket". Er det virkelig rigtigt? eller er det fordi I ikke har fået opdateret oplysningen, så den passer med campen i 2014?

Forhåbningsfulde hilsner
Lotte

SSMSvar:
Hej Lotte
Tilmeldingen er ikke åbnet endnu. Jeg ved pt. ikke hvornår den bliver åbnet, men den skal nok blive det i god tid.

Opdatering: efter planen skulle tilmeldingen blive åbnet d. 15/12.

Næste camp?

Besvaret 7/12-2013

Spørgsmål:
Hvornår kommer næste camp - jeg vil også med???

SSMSvar:
Campen finder i år sted d. 12.-19. juli. Det kan du også se på velkomstsiden. Du skal være meget velkommen til at sende en tilmelding når den en gang bliver åbnet.